"Turizm Paydaşlarının Perspektifinden Kovid Salgınının Fethiye Turizmine Yansımaları" Paneli Gerçekleşti

Fethiye İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümü olarak  45. Turizm Haftası kapsamında 20 Nisan 2021 Salı günü saat 12:00-14:00 arasında, "Turizm Paydaşlarının Perspektifinden Kovid Salgınının Fethiye Turizmine Yansımaları" adlı çevrimiçi paneli gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Füsun Özerdem moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Fethiye İlçe Turizm Şube Müdürü Saffet Dündar, FETOB Başkanı ve TÜROFED YK Üyesi Bülent Uysal ve Prof.Dr. Umut Avcı panelist olarak söz aldilar. STK temsilcilerinin, akademisyenlerin ve öğrencilerimizin ilgi ve katılımıyla gerçekleşen etkinlik panelistlere yöneltilen soruların yanıtlanması ile tamamlandi. Panelin başarıyla gerçekleşmesine katkı sağlayan değerli panelistlere ve dinleyicilere teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 08.12.2022 12:48

Son Etkinlikler