8. Etkinlik, Toplantı ve Kongre Sektörü Fuarı

28-30 Haziran 2021 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi - ICC fuar alanında, Türk Hava Yolları isim sponsorluğunda sekizincisi gerçekleştirilecek olan “ACE of M.I.C.E. Exhibition Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı" ile eş zamanlı olarak  İstanbul Kongre Merkezi açık alanında Gastronomi Turizm Derneği iş ortaklığı ile ilki gerçekleştirilecek olan ‘’GASTRO SHOW’’ Gastronomi turizmi fuar ve konferansı yılın en önemli buluşması olarak Turizm, MICE ve Gastronomi turizmi sektörünü küresel ölçekte bir araya getiriyor olacak.

200 stantlı katılımcı, 30 ülkeden 110 uluslararası Hosted Buyer, 28 ayrı oturum, 90 konuşmacı, ulusal ve uluslararası medya temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek fuar 15.000 üzerinde profesyonel ziyaretçiyi ağırlıyor olacak. 28 Haziran 2021 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar salonunda yoğun protokol katılımı ile açılış seremonisi gerçekleştirilecek.

Fuar kapsamında öğrencilerimizin eğitim ve gelişimini desteklemek amacıyla, ücretsiz giriş hakkı tanınacaktır.

Katılmak isteyen öğrencilerimiz 10 Haziran saat 17:30'a kadar turisbol-fif@mu.edu.tr  katılmak isteklerine ilişkin mail atmaları gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 01.06.2021 16:07 Okunma Sayısı : 564